Σεμινάριο Αντιμετώπισης Χωρισμού

Μαρίνα 50 χρονών

«Μετά από 25 χρόνια γάμου ο άντρας μου, μου ζήτησε διαζύγιο επειδή γνώρισε μια άλλη κοπέλα από τη Ρωσία μανικιουρίστα στο επάγγελμα. Είχα καταλάβει ότι κάτι γινότανε αλλά δε περίμενα ποτέ να έφτανε σε αυτό το σημείο. Υπήρξαμε πολύ δεμένο ζευγάρι και δε πηγαίναμε πουθενά χωριστά. Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Τον θέλω και μου λείπει αλλά δε μου δίνει καμιά ελπίδα».

Γιώτα 30 χρονών

« Με το Χρήστο ήμασταν από παιδιά μαζί ,από τα 17 μόλις τελειώσαμε το σχολείο. Η σχέση μας είχε φθάσει στο σημείο που θα έπρεπε να κάνουμε το επόμενο βήμα, να προχωρήσουμε δηλαδή σε γάμο αλλά εκεί ο Χρήστος κόλλησε. Με χώρισε από τη μια μέρα στην άλλη, σα να μην ήμουν τίποτε για εκείνον. Υποφέρω χωρίς αυτόν. Δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Έχω κλειστεί στον εαυτό μου».

Θανάσης 47 χρονών

« Ήμουν με τη Θεανώ ευτυχισμένος και ποτέ δε σκέφθηκα ότι θα μπορούσε να με απατάει ώσπου τυχαία βρήκα ένα μήνυμα στο κινητό της. Έδινε ραντεβού με έναν άλλον άνδρα σε ξενοδοχείο. Απορώ που βρήκα το κουράγιο και την παρακολούθησα και τα είδα όλα. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να τη χωρίσω. Φοβάμαι ότι έχω πληγωθεί τόσο πολύ που δε θα μπορέσω να ξανά εμπιστευθώ γυναίκα.»

Φώτης 35 χρόνων

«Η Μαρία μου άλλαξε τη ζωή. Τόσο χαρούμενη, τόσο αισιόδοξη τόσο τρυφερή απέναντι μου. Σιγά σιγά όμως έπαψε να μου συμπεριφέρεται καλά και έγινε απότομη και νευρική, σα να μην την ενδιέφερε πια. Και πράγματι ένα βράδυ μου το είπε ότι η σχέση μας την έχει κουράσει . Μου ζήτησε να φύγω από το σπίτι που μέναμε μαζί και τώρα μένω ξανά με τους γονείς μου. Τη σκέπτομαι συνέχεια. Φοβάμαι μήπως έχει βρει κανένα άλλο και τρελαίνομαι.»

Χώρισες;
Μάθε ποια είναι τα βήματα για να ξεπεράσεις το χωρισμό!

Ένα σεμινάριο για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την απώλεια. Και να διώξεις τη μοναξιά!

«Θα σε ξεχνάω κάθε μέρα», είχε απαντήσει κάποτε ένας ποιητής στη γυναίκα του που τον εγκατέλειπε, και του ζητούσε να την ξεχάσει.
Πολύ ποιητικό εκ μέρους του, λίγο πεζό από την πλευρά της γυναίκας που έκανε αμέσως μεταβολή φεύγοντας …πεζή με την καινούργια της αγάπη αγκαλιά.

Πιθανώς, βλέποντάς την να απομακρύνεται, ο ποιητής να μετρούσε ακόμη και τα βήματα που χρειάστηκε να κάνει εκείνη για να χαθεί από το πλάνο του.

Ωστόσο υπάρχει μια αρχή πως τα βήματα για να αφήσεις κάποιον στο παρελθόν είναι μόλις …είκοσι.
Να το παραδεχτούμε ότι δεν είναι καθόλου ποιητικό, αλλά είναι στα αλήθεια πολύ ωφέλιμο να ξέρεις πως μπορείς να ξεπεράσεις αυτό που σε βρήκε!

Δες πληροφορίες για το Σεμινάριο

Στην ελευθερία λέμε ναι , στη μοναξιά λέμε όχι!

«Όταν πονάω , το γλεντάω « λέει το τραγούδι. Πιθανότατα να μην έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα να έχεις αφεθεί στη στεναχώρια σου , ήρθε η ώρα όμως να ανασκουμπωθείς και να αναλάβεις δράση.

Δεν θα συμβεί τίποτα αν κάτσεις σπίτι σου και κλαίγεσαι. Ούτε είναι λύση να περιμένεις να περάσει από μόνο του.

Καταρχήν αποδέξου αυτό που σου συμβαίνει και δες τι θα κάνεις από εδώ και πέρα. Το έχεις ακούσει ότι κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή! Έλα να την κάνουμε μαζί!

Οργάνωσε τα δικά σου βήματα για την ολοκαίνουργια ζωή σου! Κλείσε θέση στο σεμινάριο σήμερα! Μάθε πως:

Ασφαλώς και υπάρχει λόγος που χωρισμός πονάει  και δεν είναι ένας. Θα δείτε ότι τα συναισθήματα σας δικαιολογούνται και μπορούν να ανακουφιστούν από την  ένταση και το αρνητικό φορτίο.

Ο χωρισμός αφήνει πίσω του ανοιχτές πληγές. Αυτές θα τις εντοπίσουμε και θα τις περιποιηθούμε έτσι ώστε να μην αφήσουν καν σημάδια.

Στις δύσκολες φάσεις της ζωής οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στα λάθη. Θα σας βοηθήσουμε να σκεφτείτε πιο ρεαλιστικά και να αποφύγετε τις κακοτοπιές.

Δεν είσαι μόνο σου στο κόσμο! Υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που είναι έτοιμοι να σου ανοίξουν την πόρτα και την καρδιά τους. Αρκεί να τους δεις…

Και βέβαια υπάρχουν στάδια. Στην αρχή αισθάνεσαι κάπως και στη συνέχεια αλλιώς και συνεχίζουν να αλλάζουν τα συναισθήματα σου μέχρι να συνέλθεις τελείως. Υπάρχει και άλλος τρόπος όμως! Ευτυχώς!!

Καταρχήν θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά την κατάσταση και αφού καταλήξεις βάζεις το στόχο και ξεκινάς την πορεία σου προς αυτόν. Αν ξέρεις τι θέλεις τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο δύσκολα.

Θα χρειαστείτε νέα ερεθίσματα και ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι  γνωριμία με νέους θετικούς ανθρώπους.

Θα δείτε ότι είναι τελείως υποκειμενικό και διαφέρουν στον καθένα. Γιατί εμένα με ενοχλεί ας πούμε η τσιγγουνιά και τον άλλον δεν τον νοιάζει;

Μπορεί αυτό να κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα αλλά από την άλλη μπορεί και όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι πως βλέπεις εσύ τα πράγματα.

Εδώ η απάντηση δίνεται με ερώτηση: Πόσο βοηθάς τον εαυτό σου;

Είναι καιρός να τα βρεις με τον εαυτό σου, να αναγνωρίσεις την αξία σου γιατί τώρα συντρέχουν ένα σωρό λόγοι.

Υπάρχει και η σωματική διάσταση του θέματος. Θα μάθετε πώς να αντιμετωπίσετε τα σωματικά συμπτώματα.

Είναι γι αυτούς που δεν τους αρέσει να μένουνε μόνοι και εμείς δε τους το προτείνουμε.

Υπάρχουν τεχνικές που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα πολύ γρηγορότερα από όσο περίμενες. Και θα δεις τη ζωή σου να μεταμορφώνεται…

Συχνές Ερωτήσεις

Τα σεμινάρια διεξάγονται σε αίθουσες κεντρικών ξενοδοχείων της Αθήνας, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Σε όλα τα σεμινάριο δίνονται σημειώσεις και έντυπο υλικό.

Τα σεμινάρια γίνονται απογευματινές ώρες πέντε με εννιά κατά τη διάρκεια των οποίων γίνονται δύο διαλλείματα στα οποία προσφέρονται καφές, βουτήματα και πορτοκαλάδα.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή  μέσω του site και την  φόρμα εγγραφής , μέσω τηλεφώνου ή ακόμα και να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας για μια κατ ιδίαν ενημέρωση.

 

Θα σας αλλάξει τη ζωή! Ότι και να σας προβληματίζει θα λυθεί μέσα σε αυτά τα σεμινάρια. Θα αλλάξετε τρόπο σκέψης  και θα δείτε νέους ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά σας. Και βέβαια μετά το πέρας του σεμιναρίου θα πάρετε  βεβαίωση παρακολούθησης για το βιογραφικό σας.

Όσοι επιθυμούν υποστήριξη μετά το πέρας του σεμιναρίου υπάρχουν ειδικοί σύμβουλοι που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε προσωπικές συνεδρίες.

Εισηγητές

screenshot.105

Αθηνά Μαξιμιάδη
Ψυχολόγος Υγείας Msc

Αγκαλιάζοντας τις ανάγκες ανθρώπων που χώρισαν πρόσφατα και με σεβασμό στα συναισθήματα, τις δυσκολίες και τις αγωνίες που αντιμετωπίζουν, δημιουργήσαμε ένα σεμινάριο για να σας βοηθήσουμε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ξεπεράσετε την εμπειρία αυτή.

Μέσα από βιωματικές ασκήσεις και ευχάριστα πολυμέσα, θα δούμε πώς η καθημερινότητα θα πάψει να άγεται από την εμπειρία του χωρισμού και ο εαυτός δε θα παρασύρρεται πια από αρνητικές σκέψεις, αλλα θα επανέλθει η χαρά και ο έλεγχος.

Οργάνωσε τα δικά σου βήματα για την ολοκαίνουργια ζωή σου! Κλείσε θέση στο σεμινάριο σήμερα!

οπυκεΔημιουργήσαμε την Brain Academy την ελληνική εταιρία Συμβουλευτικής & Εκπαίδευσης.
Για να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, αλλά εφικτές και προσβάσιμες από όλους.
Σε τομείς που σχετίζονται με οτιδήποτε θα μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος σε αυτή τη ζωή, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη (ακόμη και στην Κίνα).
Και εντέλει να θέσουμε τον πήχη ψηλά, πρώτα για εμάς κι έπειτα για όλους τους συνανθρώπους μας.
Είναι αλήθεια πως έχουμε μελετήσει κάθε παράμετρο για να τελειοποιήσουμε τα σεμινάριά μας που έχουν έναν πολύ απαιτητικό στόχο.
Την ανάπτυξη, τη μεγιστοποίηση και γιατί όχι την τελειοποίηση της δυναμικής των φυσικών χαρισμάτων σας και των ικανοτήτων σας. Τόσο σε προσωπικό, όσο σε επαγγελματικό επίπεδο.
Φυσικά και με τη βοήθεια της συμβουλευτικής που θα σας καθοδηγήσει ώστε να αποφασίσετε ποιο πρόγραμμα εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

 • Παρακολουθήστε το σεμινάριο δωρεάν – Μάθετε πώς.

  Ονοματεπώνυμο*

  Email:*

  Τηλέφωνο*

  Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Τηλ.218 2189297.

 • Πληρώστε την συμμετοχή σας μέχρι 25/5 και κερδίστε έκπτωση 30%!

  Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής για να κατοχυρώσετε την θέση σας στο σεμινάριο και για να λάβετε ενημερωτικό υλικό – περίληψη του σεμιναρίου.
  Η πληρωμή της συμμετοχής γίνεται μεσώ τραπεζικής κατάθεσης.

  Ονοματεπώνυμο*

  Email:*

  Τηλέφωνο*

  Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Τηλ.218 2189297.

 • Πληρώστε μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου (μέχρι τέλος Ιουνίου) κατοχυρώνοντας ηλεκτρονικά την θέση σας

  – Προσοχή περιορισμένος αριθμός θέσεων για αυτό τον τρόπο πληρωμής.
  Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής για να κατοχυρώσετε την θέση σας στο σεμινάριο και για να λάβετε ενημερωτικό υλικό – περίληψη του σεμιναρίου.

  Ονοματεπώνυμο*

  Email:*

  Τηλέφωνο*

  Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Τηλ.218 2189297.

 • Αν είστε άνεργοι-φοιτητές-ΑΜΕΑ μπορείτε να συμμετέχετε στα σεμινάρια με έκπτωση 20%.

  Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής για να κατοχυρώσετε την θέση σας στο σεμινάριο και για να λάβετε ενημερωτικό υλικό – περίληψη του σεμιναρίου.
  Η πληρωμή της συμμετοχής γίνεται μεσώ τραπεζικής κατάθεσης.

  Ονοματεπώνυμο*

  Email:*

  Τηλέφωνο*


  Δηλώνω ότι είμαι, άνεργος ή ΑΜΕΑ ή Φοιτητής.

  Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Τηλ.218 2189297.

 • Παρακολουθήστε το σεμινάριο δωρεάν* – Μάθετε πώς.

  Ονοματεπώνυμο*

  Email:*

  Τηλέφωνο*

  Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Τηλ.218 2189297.