Σεμινάριο Αντιμετώπισης Burnout

Αριστοτέλης, 49χρονών

« Σέρνομαι το πρωί για να πάω στη δουλειά, δεν έχω καμία όρεξη για τίποτα. Τα Σαββατοκύριακα θέλω να είμαι στο κρεβάτι μου και να κοιμάμαι»

Σπύρος, 55χρονών

«Δε βρίσκω πια νόημα στη δουλειά που κάνω. Έχω καταλάβει ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία και γι αυτό ότι και να κάνω είναι μάταιο. Θέλω να παραιτηθώ και να πάω να ζήσω στην επαρχία που οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί και πιο ανθρώπινη η ζωή»

Σίλβα,38χρονών

« Έχω βαρεθεί τις στοίβες με τα χαρτιά στο γραφείο και τον προϊστάμενο μου σχεδόν νε με βρίζει, καλύτερα δηλαδή να με έβριζε παρά ο ψυχολογικός πόλεμος που μου κάνει. Μου ζητάει συνεχώς περισσότερα και δεν ακούω ένα μπράβο.»

Βιργινία, 27χρονών

« Επειδή είμαι μικρή συνέχεια μου ζητάνε να κάνω δουλειές που βαριούνται να κάνουν οι άλλοι και τη μια ασχολούμαι με αυτό και την άλλη με το άλλο. Δε μου λένε ξεκάθαρα «αυτή είναι η δουλειά σου» και έχω φρικάρει»

Δάμωνας, 45 χρονών

« Νιώθω απελπισμένος, έχω πόνους στο στομάχι και συχνές ημικρανίες. Στη δουλειά έχουν πέσει οι μπαταρίες μου, αναλαμβάνω πρότζεκτς που δεν μπορώ να ολοκληρώσω γιατί όλο και κάτι γίνεται. Είναι σα να έχω κάψει τον εγκέφαλο μου. Δεν ξέρω τι να κάνω.»

Σταματία, 33 χρονών

«Δουλεύω ακατάπαυστα και μετά βλέπω για λίγο το παιδί μου. Έχω πήξει στις υποχρεώσεις, δεν έχω καθόλου χρόνο για μένα. Έχει χαθεί η προσωπική μου ζωή αλλά και επαγγελματικά είμαι βαλτωμένη.»

Burnout – Εργασιακή εξουθένωση

Ένα πρόβλημα που έχει λύση

Κούραση από το πρώτο λεπτό! Έχεις τη δουλειά σου, που κάποτε σε γέμιζε χαρά, μπορεί και μια πολύ καλή θέση που κέρδισες με την αξία σου και με τους κόπους σου, σε θαυμάζουν οι φίλοι και οι γνωστοί, εσύ όμως …υποφέρεις!

Και δεν τολμάς να το παραδεχτείς! Αρνείσαι να αποδώσεις με το που θα ξεκινήσεις τη μέρα σου. Και όλα σου φαίνονται βουνό! Ακόμη κι αν έχεις να κάνεις με ένα σύγχρονο και εξελιγμένο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί η εργασία να σε έχει επηρεάσει αρνητικά απειλώντας την ψυχική σου υγεία.

Εκεί ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με το burnout. Σα να έπεσε ο …γενικός!

Πρόκειται για την εργασιακή εξουθένωση που έρχεται κυρίως από αυτά που περιβάλλουν τη δουλειά σου κι όχι από το ίδιο το αντικείμενό της. Πιεστικοί ρυθμοί και προθεσμίες, συνάδελφοι αρνητικοί, διευθυντές περίεργοι, περιβάλλον αποθαρρυντικό είναι μερικοί από τους λόγους που κάνουν τη μηχανή να μη …δίνει ρεύμα!

Με αποτέλεσμα να μειώνεται η παραγωγικότητά σου και η διάθεση για δουλειά, νιώθοντας μόνιμα εξάντληση, εκνευρισμό, θλίψη ή ανησυχία, αποσυντονισμό αλλά και δυσκολία στην καθημερινότητά σου, όπως το να χαρείς ή να κοιμηθείς, να παθαίνεις ανορεξία ή και το αντίθετο, μέχρι και κρίσεις πανικού.

Δες πληροφορίες για το Σεμινάριο

Πώς ξαναγεμίζουν οι μπαταρίες;

Μην θεωρήσεις σε καμία περίπτωση πως έφτασε η στιγμή να παραιτηθείς από τη δουλειά
ή τη ζωή! Χρειάζεται μόνο να αναθεωρήσεις τον τρόπο που δουλεύεις και ζεις.

Θέλει ωστόσο άμεση αντιμετώπιση γιατί δεν περνάει μόνο του! Υπάρχουν οι πρακτικές
εκείνες που σου δίνουν όλα τα όπλα να ανταπεξέλθεις σ’ αυτή τη δύσκολη φάση.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να βρεις και πάλι το καλό σου
εαυτό! Μάθε πώς:

Θα πάρετε χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής σας εύκολη.

Υπάρχουν τρόποι που θα σας βοηθήσουν να ξεφεύγετε  από την πίεση και την καθημερινότητα της δουλειά σας.

Εάν αισθάνεσαι ότι έχεις μπλοκάρει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, έλα να μάθεις πως θα αποφορτιστείς.

Αυτή είναι μια ειδική τεχνική που θα σας βάλει σε τάξη τη σκέψη σας και τη ζωή σας γενικότερα.

Πρέπει να ξέρεις σε ποια χαρακτηριστικά σου θα βασιστείς για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Θα μάθεις τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να παραμένεις ψύχραιμος όταν οι άλλοι θα κάνουν τα πάντα για το αντίθετο.

Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεσαι να αποδίδουν τα μέγιστα στη δουλειά τους. Μάθε πως θα τους προκαλέσεις.

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις ένα νέο νόημα σε αυτό που κάνεις.

Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μην ακούς ποτέ  «μπράβο» αλλά μήπως φταίει και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις επιτυχίες σου;

Αν δεν ξέρεις να διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν δεν είσαι ο μόνος. Θα δούμε και γιατί δε το κάνεις και με ποιον τρόπο θα μπορέσεις να το κάνεις.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε τα στοιχεία εκείνα που σε ενοχλούν και να τα επαναπροσδιορίσουμε.

Αν είχες μάθει να κάνεις one man show θα πρέπει να το ξαναδείς το θέμα και να μάθεις να μοιράζεις δουλειές.

Το εργασιακό περιβάλλον έχει τεράστια σημασία. Ίσως να μην κάνεις κολλητούς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να δημιουργήσεις φιλικές σχέσεις.

Δε μπορεί να επιβαρύνει το ένα το άλλο και να αισθάνεσαι καλά. Θα βρούμε μαζί την χρυσή τομή.

Δήλωσε σήμερα συμμετοχή στο σεμινάριο, και αντιμετώπισε τις φοβίες σου!

Συχνές Ερωτήσεις

Τα σεμινάρια διεξάγονται σε αίθουσες κεντρικών ξενοδοχείων της Αθήνας, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Σε όλα τα σεμινάριο δίνονται σημειώσεις και έντυπο υλικό.

Τα σεμινάρια γίνονται απογευματινές ώρες πέντε με εννιά κατά τη διάρκεια των οποίων γίνονται δύο διαλλείματα στα οποία προσφέρονται καφές, βουτήματα και πορτοκαλάδα.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή  μέσω του site και την  φόρμα εγγραφής , μέσω τηλεφώνου ή ακόμα και να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας για μια κατ ιδίαν ενημέρωση.

 

Θα σας αλλάξει τη ζωή! Ότι και να σας προβληματίζει θα λυθεί μέσα σε αυτά τα σεμινάρια. Θα αλλάξετε τρόπο σκέψης  και θα δείτε νέους ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά σας. Και βέβαια μετά το πέρας του σεμιναρίου θα πάρετε  βεβαίωση παρακολούθησης για το βιογραφικό σας.

Όσοι επιθυμούν υποστήριξη μετά το πέρας του σεμιναρίου υπάρχουν ειδικοί σύμβουλοι που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε προσωπικές συνεδρίες.

Εισηγητές

screenshot.105

Καραδεδέ Βαρβάρα
Ψυχολόγος – Ψυχαναλύτρια

Στη ζωή μας μαθαίνουμε μέσα σε σχέσεις, χωρίς να καταλαβαίνουμε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται. Αν έχετε ενδιαφέρον να δείτε στην πράξη πώς λειτουργεί αυτό, ελάτε να γνωριστούμε, να συνδεθούμε σε μια ομάδα και να συνδιαλλαγούμε. Το θέμα που θα πραγματευτούμε θα είναι οι φοβίες.

Όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλούς φόβους, άλλες φορές συγκεκριμένους και άλλες πιο απροσδιόριστους και γενικούς. Κάποιες φορές οι φόβοι μας κατακλύζουν και επηρεάζουν τη λειτουργικότητα μας ή την ψυχολογική μας διάθεση.
Είναι λοιπόν σημαντικό να τους αναγνωρίσουμε και να τους διαχειριστούμε καθώς ο υπερβολικός φόβος μας δε μας επιτρέπει να προχωρήσουμε.

Δήλωσε συμμετοχή στο σεμινάριο που θα σε βοηθήσει να νικήσεις τις φοβίες σου.

οπυκεΔημιουργήσαμε την Brain Academy την ελληνική εταιρία Συμβουλευτικής & Εκπαίδευσης.
Για να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, αλλά εφικτές και προσβάσιμες από όλους.
Σε τομείς που σχετίζονται με οτιδήποτε θα μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος σε αυτή τη ζωή, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη (ακόμη και στην Κίνα).
Και εντέλει να θέσουμε τον πήχη ψηλά, πρώτα για εμάς κι έπειτα για όλους τους συνανθρώπους μας.
Είναι αλήθεια πως έχουμε μελετήσει κάθε παράμετρο για να τελειοποιήσουμε τα σεμινάριά μας που έχουν έναν πολύ απαιτητικό στόχο.
Την ανάπτυξη, τη μεγιστοποίηση και γιατί όχι την τελειοποίηση της δυναμικής των φυσικών χαρισμάτων σας και των ικανοτήτων σας. Τόσο σε προσωπικό, όσο σε επαγγελματικό επίπεδο.
Φυσικά και με τη βοήθεια της συμβουλευτικής που θα σας καθοδηγήσει ώστε να αποφασίσετε ποιο πρόγραμμα εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

 • Αντιμετώπισε Το Burnout

  • Πότε; Τρίτη 8/7/2016, 18:00-21:00
  • Πού; Ξενοδοχείο Titania
   Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 52, Αθήνα 106 78
  • Πόσο; 95€
  • Χρονικό όριο συμμετοχής: Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 12/6/2016

  Παρακολουθήστε το σεμινάριο δωρεάν – Μάθετε πώς.

  Ονοματεπώνυμο*

  Email:*

  Τηλέφωνο*

  ‘H επικοινωνήστε μαζί μας Τηλ.218 2189297

 • Παρακολουθήστε το σεμινάριο δωρεάν – Μάθετε πώς.

  Ονοματεπώνυμο*

  Email:*

  Τηλέφωνο*

  Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Τηλ.218 2189297.